I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ljubav Nenada iz Aradca i Anastasije iz Rusije krunisana u Zrenjaninu

Čin venčanja koliko god puta ga videli uvek privlači pažnju i lepe emocije.

Današnje venčanje Nenada Sladojevića i Anastasije Sladojević, devojačko Arkadjevna Šadrina, izmamilo je i aplauze, a nakratko je i zaustavilo saobraćaj na „malom“ mostu.

Naime, Anastasija je iz Rusije iz grada Iževska (Udmurtska republika), a tamošnji običaj nalaže da mladoženja mladu nakon venčanja prenese preko nekog mosta. Naravno „mali“ most u neposrednoj blizini gradske kuće bio je najzgodniji da se običaj ispoštuje.

PerSu marketi

Saobraćaj je nakratko bio prekinut, a prisutni građani, rodbina svatova kao i vozači sve su pozdravili aplauzom i zvucima sirena.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Upoznali smo se pre otprilike 3 godine u Novom Sadu u jednom kafiću.  Ona je tamo stigla preko razmene studenata, a ja sam radio blizu Kliničkog centra.  Anastasija koja je rodom iz Iževska (rodno mesto Kalašnjikova – oblast u kojoj je rođen i Čajkovski)  je danas doktor dermatologije, a zajednički život započećemo ovde u Zrenjaninu – ukratko nam njihovu ljubavnu priču saopštava mladoženja Nenad Sladojević.

Anastasija i Nenad simbolično su postavili i katanac ljubavi, a potom ključ bacili u jezero

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh