I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Limena konstrukcija pala sa fasade na pešačku stazu u centru grada

U glavnoj gradskoj ulici, u blizini pešačkog mosta, sinoć je sa trošne fasade pala limena konstrukcija nekadašnje reklame.

Iako je fasada godinama u izuzetno lošem stanju, pravovremena procena da bi se mogla srušiti i pasti na prolaznike je očigledno izostala. Srećom, u trenutku kada se limeni ram odvojio sa fasade nije bilo prolaznika. Na osnovu dimenzija vrata i izloga nekadašnjeg prodajnog objekta, situacija se ne može okarakterisati naivnom.

I Taxi Zrenjanin

Komunalna policija grada Zrenjanina je izašla na teren, nakon čega je konstrukcija uklonjena. Kako saznajemo na teren su izašli i predstavnici građevinske inspekcije.

Ovo nije jedini primer u kome se ne preduzima ništa po pitanju zaštite građana od rizika obrušavanja fasada, pa čak i celih objekata. Loš primer je i zgrada stare špiritane pored koje građani svakodnevno prolaze, a koja se pod uticajem vremena i vremenskih prilika, urušava.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh