I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Liga traži javnu raspravu o budžetu za 2013.

„Tražimo da se prekine s praksom sadašnje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki grada donose nenajavljeno i pod velom tajnosti“ – stoji u zahtevu koji su odbornici LSV dostavili predsedniku Skupštine grada Zrenjanina Radovanu Bulajiću i gradonačelniku Ivanu Bošnjaku

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u lokalnoj skupštini Zrenjanina zatražila je danas otvaranje javne rasprave o Nacrtu odluke o budžetu Grada Zrenjanina za 2013. godinu.

U zahtevu koji je dostavljen predsedniku Skupštine grada Zrenjanina Radovanu Bulajiću i gradonačelniku Ivanu Bošnjaku, odbornici LSV traže da se „prekine s praksom sadašnje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki grada donose nenajavljeno i pod velom tajnosti“.

PerSu marketi

Ta stranka je podsetila da je prethodna vlast, u kojoj je učestovala i ona, uvela praksu da se Nacrt Odluke o budžetu stavi na javnu raspravu pre nego što se nađe na dnevnom redu Skupštine. LSV je upozorila gradske čelnike da ih Zakon o budžetskom sistemu Republike Srbije obavezuje da sledeća sednica Skupštine Zrenjanina mora biti održana najkasnije do 20. decembra, do kada je i poslednji rok da skupština lokalne vlasti donese odluku o budžetu lokalne vlasti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvor : Beta

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh