I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Letnji putujući bioskop na mostu na suvom

Na mostu, smeštenom pored teniskih terena kluba Galeb, biće organizovane projekcije filmova.

Naime, Udruženje „Patos“ (Pokretni alternativni teatar omladine Smederevo) u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina i zrenjaninskim udruženjem „Cekom“ u četvrtak 20. i petak 21. avgusta organizuje letnji putujući bioskop na otvorenom pod nazivom „Cinema Fresh“.

suvi-most-iz-drugacijeg-ugla-zrenjanin-5611
– Koncept Cinema fresh je takav da podržava udruženja mladih i za mlade da unaprede kulturnu ponudu svoje zajednice. CF donosi duh nove filmske energije i izraza, promoviše domaće mlade filmske autore, koji obrađuju teme koje se direktno i iskreno obraćaju mladima – objašnjava urednik kulturnog programa Kulturnog centra Zrenjanin Vladimir Đurić.

Na CF će se prikazati dva domaća igrana filma i dva domaća filma kratkog metra.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

U Zrenjaninu – na lokaciji „Suvi most“ u četvrtak, 20. avgusta od 20 časova biće emitovan film „Posle premijere“ (2013) – Jelene Gavrilović a od 20.30 film „Tilva Roš“ (2010) – Nikole Ležaića.

U petak, 21. avgusta od 20 časova prikazaće se film „Kinooperater 2063“ (2013) – Nikole Polića a u terminu od 20.30 film „Neposlušni“ (2014) – Mine Đukić.

Projekcije su besplatne a svi posetioci dobrodošli.

Ostatak vesti pročitajte na Danas.rs

Autor: M.Pudar

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh