I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Lepa vest za sportiste i rekreativce: zrenjaninski bazen proradiće sledeće nedelje (VIDEO)

  –  Zatvoreni gradski bazen trebao bi da proradi sledeće srede, najkasnije u četvrtak 11. juna – saznaje portal I love Zrenjanin od direktora JU „Sportski objekti“ Bojana Mijatova.

U toku su intenzivni radovi i na otvorenom bazenu te se u najskorijem periodu očekuje početak rada i tog objekta.

Tokom prethodnog perioda vanrednog stanja, zaposleni na gradskom bazenu radili su sitne popravke i tekuće održavanje objekta. Štaviše, budući da niko nije mogao da zna koliko će vanredno stanje potrajati u prvih mesec dana zatvoreni bazen nije ni pražnjen. Nažalost, kasnije je došlo do pucanja određenih cevi  i bazen je morao biti ispražnjen. Prethodni period zato je iskorišćen za kompletnu sanaciju instalacija, servisiranje potisnih pumpi, elektromotora i druge opreme. Taj posao polako se privodi kraju te ćemo kupališnu sezonu dočekati u potpunosti spremni – navodi Mijatov.

I Taxi Zrenjanin

Punjenje zatvorenog bazena vodom počeće ovih dana, a sada imamo i malu pogodnost i nešto će znatno skratiti proces tretiranja vode. Ranije je samo na bistrenje vode moralo da se utroši od 5 do 7 dana. Sa vodom iz novog postrojenja koja je potpuno bistra to više nije potrebno. Kada se bazen napuni vodom i izvrši tretman ostaje da sačekamo rezultate analize Zavoda za javno zdravlje i možemo da počnemo sa radom. Što se tiče nekih posebnih pravila koja bi trebala da se poštuju u smislu suzbijanja epidemije korona virusa, prate se sve preporuke Kriznog štaba. Bazenska voda je svakako tako tretirana da u njoj nije moguć razvoj ni virusa ni bakterija. Što se tiče samog ponašanja i kretanja ili kontakata kupača van bazena pravila koja budu važila u tom trentuku moraće da se poštuju i ona se i sada striktno poštuju u svim ostalim sportskim objektima zaključio je Mijatov. Više o preduzetim radovima pogledajte u video prilogu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh