I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Lepa Brena na 34. „Danima piva“ u Zrenjaninu

Zrenjaninski Dani piva, manifestacija koja tradicionalno svake godine krajem avgusta okuplja najveći broj posetilaca u srednjem Banatu, ove godine biće održani 34. put. Najviše gostiju, kao i ranijih godina, privući će programi na Žitnom trgu i Trgu slobode.

DANI PIVA 2019.

Kako nezvanično saznajemo, uvertira u ovogodišnju manifestaciju počeće već u ponedeljak 26. avgusta, dok će zvaničan muzički program početi u utorak 27. avgusta.

Poslednje veče 34. Dana piva i svečano zatvaranje predviđa se za nedelju 1. septembar.

ZRENJANINSKA FILHARMONIJA U NOVOM RUHU

Fordomanija

Saznajemo i da će i ove godine Zrenjaninska filharmonija tradicionalno otvoriti program na Trgu slobode, te da će na velikoj bini ispred Gradske kuće svim posetiocima ponuditi sasvim drugačiji nastup od svih prethodnih.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

LEPA BRENA NA DANIMA PIVA

Prema nezvaničnim najavama, na Trgu slobode ove godine, nastupiće jedna od najvećih balkanskih zvezda, pevačica Lepa Brena, čiji će nastup uslediti najverovatnije u danima vikenda. Nezvanične najave ukazuju i da će osim nje na ovogodišnjim Danima piva gostovati još jedno veliko ime, ali i mnogi drugi kvalitetni izvođači, te će tako i ovoga puta program biti prilagođen različitim muzičkim ukusima.

KRATAK FILM – RETROSPEKTIVA – DANI PIVA 2018.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh