I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Lenđer platio kartu zbog nesporazuma

Da društvene mreže sve više postaju izvor i kanal za informisanje  pokazao je primer našeg istaknutog sportiste, plivača Ivana, koji je juče na Twitteru objavio da taj dan nije mogao da trenira na Gradskom bazenu u terminu na koji je navikao, već je za isti morao da plati.

Gradski čelnici i upravnik bazena na današnjoj konferenciji

Ova vest je inicirala današnju konferenciju za novinare na kojoj je razjašnjen događaj. Naime, kako su pojasnili učesnici konferencije – Zlatana Ankić, član Gradskog veća zadužena za sport, gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak i koordinator bazena Dušan Damjanović radi se o tome da je bazen zvanično otvoren prošlog utorka a Upravni odbor je tek u četvrtak doneo odluku o izmanama termina za građanstvo i za treniranje o kojima plivači nisu bili blagovremeno obavešteni. Odluka je doneta kako bi se sugrađanima koji rade do 16 sati omogućilo da mogu da stignu na bazen. Prema toj odluci, predviđeno je da bazen za sugrađane radi od 11 do 18.30h a da potom  služi za treniranje.

PerSu marketi

Status na Twitter-u koji je Lenđer juče objavio

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Plivači su došli po starom terminu od 17 sati, zaposleni nisu mogli da uspostave kontakt sa koordinatorom bazena jer je bio neradan dan, i nisu znali kako da odreaguju na novonastalu situaciju tako da su plivači platili kartu i istrenirali“ – glasi objašnjenje jučerašnjeg sporazuma. Ankićeva, Bošnjak i Damjanović potvrdili su da se ovakvi događaji neće ponoviti i da će biti uspostavljena adekvatna koordinacija da bi sportisti moći da treniraju i spremaju se za Evropsko prvenstvo kako su i navikli.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh