I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kupovina za starije građane pomerena u subotu od 4 do 7h

UNIVEREXPORT

Sve prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet) u subotu i nedelju prilagođavaju svoje radno vreme novim merama Vlade.

Nedelja je za sve prodavnice neredni dan, dok je kupovina za građane starije od 65 godina sa nedelje ujutru pomerena na subotu ujutru, od 4 do 7 časova. Za one radnje koje su namenjene kupovini za potrošače iznad 65 godina, radno vreme u subotu za sve ostale potrošače počinje u 8 časova, zbog neophodne i obavezne definfekzije radnji koja se vrši od 7 do 8 časova. Ulazak licima mlađim od 65 godina u prodavnice je zabranjen do 8 časova ujutru. Subotnji radni dan se završava u 12 časova, u skladu policijskim časom koji sada počinje u 13 časova vikendom.

Radno vreme za subotu za ostale prodavnice (koje nisu na spisku otvorenih za starije od 65 godina) počinje u 7 časova ujutru, a završava se u 12 časova, što se odnosi i na sve druge prodavnice.

Izmene radnog vremena se mogu pratiti na zvaničnim sajtovima Grupe Univerexport www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs, gde je takođe i spisak 83 prodavnice koje će ove subote biti na usluzi građanima starijim od 65 godina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

PERSU

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije donetim 2. aprila, menja se radno vreme PerSu objekata. Preko 120 PerSu marketa radiće za starije sugrađane u subotu 04.04. u periodu od 04h do 07h.

Spisak dežurnih PerSu marketa potražite OVDE

U subotu 04. aprila u periodu od 04h do 07h, preko 120 PerSu marketa će otvoriti svoja vrata penzionerima, kako bi mogli nesmetano da obave svoju kupovinu.

– Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ove subote naši marketi će biti otvoreni od 04h do 07h, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica. Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve, a to se posebno odnosni na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, toga dana sa redovnim radom nastavljamo od 07h, kako bismo izbegli susretanje starijih građana sa ostalim kupcima – poručuju iz PerSu marketa.

Pored produženog radnog vremena za starije sugrađane, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete i postavili zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

GOMEX

Objekti Gomex radiće po izmenjenom radnom vremenu, u skladu sa donetom odlukom o zabrana kretanja građana vikendom od subote u 13h do ponedeljka u 05h.

Rad objekata za sugrađane starije od 65 godina prebacuje se na SUBOTU od 4h do 7h.

Radno vreme radnim danima

  • od ponedeljka do petka od 7h do 15h

Radno vreme subotom

objekti koji rade u jutarnjim časovima za starije od 65 godina

  • od 04h do 07h za osobe starije od 65 godina
  • od 08h do 12h redovno radno vreme za ostale potrošače

objekti koji ne rade sa starijima od 65 godina

  • od 07h do 12h

Radno vreme nedeljom

  • nedeljom objekti ne rade

Spisak objekata koji će subotom biti otvoreni za starije od 65 godina pogledajte na sajtu www.gomex.rs .

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh