I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kup Vatrogasnog saveza Vojvodine okupio 650 vatrogasaca na Gradskom stadionu

Na Gradskom stadionu danas je održan Kup Vatrogasnog saveza Vojvodine, koji je okupio oko 650 takmičara iz 65 vatrogasnih društava.

Osim Sremskog i Severno – bačkog okruga, sva vatrogasna društva sa teritorije Pokrajine su učestvovala na Kupu vatrogasnog saveza Vojvodine, koji je održan u organizaciji Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanin.

– Mnogo nam je pomagla lokalna samouprava, na čelu sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i predsednikom Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanin, Draganom Ćapinom, koji su još kao pioniri bili vatrogasci. Organizacijom ovog takmičenja želimo da pokažemo da Zrenjanin može da bude domaćin i jednog velikog međunarodnog takmičenja. Probaćemo da se prijavimo i da sledeće godine budemo nosioci organizacije državnog prvenstva – rekao je predsednik Vatrogasnog saveza Vojvodine i sekretar Gradskog vatrogasnog saveza Dragan Jajić.

PerSu marketi

Učestvovalo je 65 ekipa sa ukupno 650 takmičara. Prvi put je prikazana elektronska oprema praćenja discipline za rad sa motornom vatrogasnom pumpom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

– Izuzetna mi je čast što se ovako jedna velika vatrogasna manifestacija održava u Zrenjaninu. Naša profesionalna jedinica je izuzetno dobra i znam koliko je požara ugasila i sprečila. Znam i koliko se ovde ulaže u dobrovoljno vatrogasno društvo. Zato nije slučajno što se ovako značajna smotra održava baš u Zrenjaninu – istakao je gradonačelnik Čedomir Janjić, koji je svečano otvorio ovu manifestaciju.

Zlatna plaketa za Janjića

Dragan Jajić je tom prilikom, u ime Vatrogasnog saveza Vojvodine, uručio zlatnu plaketu Čedomiru Janjiću, zbog ogromnog doprinosa i velike pomoći dobrovoljnim vatrogascima.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh