I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Kružna raskrsnica kod “Avale“ otvorena za saobraćaj

Kružna raskrsnica kod „Avale“ danas je, u prepodnevnim časovima, otvorena za saobraćaj, nakon što je izvođač radova na njoj, preduzeće „Put-invest“, uspešno završio taj zahtevan posao pre planiranog roka.

Na taj način, završene su sve tri kružne raskrsnice predviđene ovim projektom čiji je investitor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ – na ulazu u naselje „Bagljaš“, Ulici Žarka Zrenjanina i na „magistrali“, kod „Avale“. Kako je ranije najavljeno, u Zrenjaninu će se u predstojećem periodu realizovati još dve kružne raskrsnice – na ukrštanju puta za Beograd i obilaznice oko Zrenjanina, kao i na raskrsnici kod glavne autobuske stanice, na ukrštanju ulica Beogradske, Baranjske i Pere Dobrinovića.

Raskrsnicu kod „Avale“, neposredno uoči puštanja u saobraćaj, posetio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. On je izrazio zadovoljstvo što je uspešno realizovan još jedan značajan projekat u oblasti saobraćajne infrastrukture i što su radnici i tokom vikenda i po kišovitom vremenu završavali predviđene radove, kako bi danas sve bilo spremno za otvaranje. Gradonačelnik je i ovom prilikom ukazao na značaj izgrađenih kružnih raskrsnica, na kojima će biti ubrzan saobraćaj i smanjen rizik od saobraćajnih udesa, jer su sve tri dosadašnje raskrsnice predstavljale potencijalne „crne tačke“.

I Taxi Zrenjanin
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podsećamo, radovi na kružnoj raskrsnici kod „Avale“ trajali su mesec ipo dana i obavljali su se bez zaustavljanja saobraćaja koji je samo delom morao da bude ograničen. Završetkom ovog posla rešava se jedan od gorućih saobraćajnih problema u gradu, jer su na toj lokaciji svakodnevno stvarani zastoji, saobraćaj često bio otežan, a u smeru od Centralne pijace ka Obali Sonje Marinković čak i zabranjen.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh