I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Krivična prijava protiv osumnjičenog za ispisivanje uvredljivih grafita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu podneli su, po nalogu nadležnog tužilaštva, krivičnu prijavu protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca iz Zrenjanina, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti i ugrožavanje sigurnosti.

Kako navode u policiji, postoji osnovana sumnja da je on tokom noći, 17. oktobra ove godine, ispisao grafite uvredljive sadržine na zidu i kapiji kuće porodice Delić.

Podsećamo, Veronika i Miodrag Delić i njihove dve ćerke zatekli su u ranim jutarnjim satima 18. oktobra poruke mržnje ispisane duž kapije i ograde njihove porodične kuće u Ulici dr Emila Gavrila. Oni su odmah obavestili policiju i urađen je uviđaj.

Fordomanija

Činjenica da je policija brzo rešila ovaj slučaj, smirila je i članove porodice i vlasnike okolnih kuća koji nisu mogli da se pomire sa činjenicom da u Zrenjaninu ovako nešto može da se desi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Događaj su pre dva dana osudili i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, i premijer Vojvodine Igor Mirović.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh