I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Povodom Uskrsa tradicionalno održana Korpa solidarnosti

U subotu 15. aprila, u Gomex Totalu održana je još jedna humanitarna akcija ˝Korpa solidarnosti˝ ispred koje su jedanaesti put za redom stali kompanija Gomex i Rotaract klub iz Zrenjanina.

Povodom uskršnjih praznika koji su nas obradovali u tekućem vikendu, danas u periodu od 9 do 14 časova, u prostorijama supermarketa Gomex Total svaki potrošač dobre volje, iz svoje korpe mogao je donirati željene artikle socijalno ugroženim porodicama.

Kao i prethodnih godina, povodom Božića i Uskrsa organizujemo ovu lepu akciju u saradnji sa kompanijom Gomex, i mogu slobodno da kažem da je odziv građana možda čak i veći nego što je to bilo u ranijem periodu. Mi se nadamo što većem broju artikala, kako bismo mogli da obradujemo veći broj socijalno ugroženih porodica, poručio je Veselin Stojanovski, dolazeći predsednik Rotaract kluba Zrenjanin za 2017/18 godinu.

PerSu marketi

Kompanija Gomex tradicionalno domaćin ˝Korpe solidarnosti˝

Godinama unazad, kompanija Gomex i supermarket Gomex Total domaćini su humanitarne akcije ˝Korpa solidarnosti˝. Kako je kompanija Gomex svesna društvene odgovornosti, i ovog puta je donirala određenu sumu novca u vidu artikala koji će zajedno sa ostalim prikupljenim artiklima biti donirani.

Korpa solidarnosti je još jedna od akcija kojom kompanija Gomex učvršćuje svoj stepen društvene odgovornosti i pokazatelj odlične sedmogodišnje saradnje između Rotaract kluba Zrenjanin i kompanije Gomex. Naša kompanija je i u ovoj prolećnoj Korpi solidarnosti donirala artikle naše robne marke, u vrednosti nešto višoj od 6000 dinara, ispred kompanije Gomex, izjavio je Nedeljko Golušin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh