I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Korpa solidarnosti – na radost i pomoć porodicama koje nemaju mnogo

Tradicionalna humanitarna akcija „Korpa solidarnosti“ u organizaciji „Rotaract“ kluba i kompanije Gomex „Total“ uspešno je održana po 17. put zaredom.

Akcija se tradicionalno organizuje dva puta godišnje, pred uskršnje i božićne praznike, a ima za cilj da se zajedno sa potrošačima prikupi što veći broj osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim porodicama sa velikim brojem dece.

Tokom trajanja  akcije, potrošači su donirali različite artikle, bilo prehrambene, higijenske ili neke druge u „Korpu solidarnosti“,  koje će Centar za socijalni rad uputiti na adrese porodica slabijeg materijalnog stanja.

PerSu marketi

– Humanitarna akcija „Korpa solidarnosti“ održava se ne samo u Zrenjaninu već i u mnogim gradovima Srbije i iz godine u godinu je sve uspešnija odnosno nailazi na sve veći odaziv građana. Drago mi je da konstatujem da građani rado učestvuju u svim našim akcijama koje se održavaju tokom godine – kaže Tijana Stepanov sekretar „Rotaract“ kluba Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Veliki broj proizvoda donirala je kompanija Gomex pa su se u korpi pored ulja, brašna, testenina i kućne hemije, našle i grickalice i slatkiši za najmlađe.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh