I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

„Korpa solidarnosti”: Građani prikupili proizvode za socijalno ugrožene

Tradicionalna humanitarna akcija „Korpa solidarnosti”, održana je danas u supermarketu Gomex „Total“ u periodu od 9 do 14 časova. Projekat udruženim snagama organizuju kompanija „Gomex“ i zrenjaninski ogranak „Rotaract” kluba.

Akcija je osmišljena tako da građani na izalazu iz supermarketa u „Korpu solidarnosti” stave neke od kupljenih artikala, koji će kasnije biti uručeni socijalno ugroženim porodicama koje školuju veliki broj dece.

Akcija „Korpa solidarnosti” organizuje se dva puta godišnje: tokom proleća, u aprilu i tokom zime, u decembru, na pragu novogodišnjih praznika.

I Taxi Zrenjanin

– Punih osam godina kompanija Gomex u saradnji sa Rotarakt klubovima organizuje tradicionalnu „Korpu solidarnosti”. Ovu akciju sprovodili smo samo u zrenjaninskom Totalu, a unazad nekoliko godina radimo je i u drugim gradovima gde se nalaze naši maloprodajni objekti i imamo podatke da je odziv potrošača bio fantastičan. U zrenjaninskom Totalu na ovogodišnjoj zimskoj „Korpi solidarnosti” prikupljeno je najviše artikala od kada sa momcima i devojkama iz Rotarakta organizujemo ovu akciju i to je dobar pokazatelj da naši potrošači dobro razumeju potrebe onih koji u ovim pretprazničnim danima nisu u prilici da sebi priušte možda čak ni ono najosnovnije – izjavio je Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije Gomex.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Do sada ova akcija je bila organizovana samo u prostoru zrenjaninskog Supermarketa Total, a ove godine decembarska akcija sprovodi se i u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Rumi i Subotici.

– Danas naši sugrađani mogu donirati određeni artikal u korpu solidarnosti, a mi ćemo u saradnji sa Centrom za socijalni rad, sve to proslediti socijalno ugroženim porodicama. Trudimo se da pomoć bude upućena što većem broju, a prošle godine je to bilo od pet do šest porodica po gradu. Naši sugrašani su veoma solidarni, svake godine nas sve više prepoznaju i dolaze spremni da pomognu onima kojima je to neophodno i to ne samo u ovoj akciji nego i drugim koje organizuje Rotarakt klub – rekao jeZoran Davidovac, koordinator akcije „Korpa solidarnosti” iz Rotarakt kluba Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh