I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Korpa solidarnosti”: Građani prikupili proizvode za socijalno ugrožene

Tradicionalna humanitarna akcija „Korpa solidarnosti”, održana je danas u supermarketu Gomex „Total“ u periodu od 9 do 14 časova. Projekat udruženim snagama organizuju kompanija „Gomex“ i zrenjaninski ogranak „Rotaract” kluba.

Akcija je osmišljena tako da građani na izalazu iz supermarketa u „Korpu solidarnosti” stave neke od kupljenih artikala, koji će kasnije biti uručeni socijalno ugroženim porodicama koje školuju veliki broj dece.

Akcija „Korpa solidarnosti” organizuje se dva puta godišnje: tokom proleća, u aprilu i tokom zime, u decembru, na pragu novogodišnjih praznika.

Fordomanija

– Punih osam godina kompanija Gomex u saradnji sa Rotarakt klubovima organizuje tradicionalnu „Korpu solidarnosti”. Ovu akciju sprovodili smo samo u zrenjaninskom Totalu, a unazad nekoliko godina radimo je i u drugim gradovima gde se nalaze naši maloprodajni objekti i imamo podatke da je odziv potrošača bio fantastičan. U zrenjaninskom Totalu na ovogodišnjoj zimskoj „Korpi solidarnosti” prikupljeno je najviše artikala od kada sa momcima i devojkama iz Rotarakta organizujemo ovu akciju i to je dobar pokazatelj da naši potrošači dobro razumeju potrebe onih koji u ovim pretprazničnim danima nisu u prilici da sebi priušte možda čak ni ono najosnovnije – izjavio je Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije Gomex.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Do sada ova akcija je bila organizovana samo u prostoru zrenjaninskog Supermarketa Total, a ove godine decembarska akcija sprovodi se i u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Rumi i Subotici.

– Danas naši sugrađani mogu donirati određeni artikal u korpu solidarnosti, a mi ćemo u saradnji sa Centrom za socijalni rad, sve to proslediti socijalno ugroženim porodicama. Trudimo se da pomoć bude upućena što većem broju, a prošle godine je to bilo od pet do šest porodica po gradu. Naši sugrašani su veoma solidarni, svake godine nas sve više prepoznaju i dolaze spremni da pomognu onima kojima je to neophodno i to ne samo u ovoj akciji nego i drugim koje organizuje Rotarakt klub – rekao jeZoran Davidovac, koordinator akcije „Korpa solidarnosti” iz Rotarakt kluba Zrenjanin.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh