I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Korona virus: Jedna preminula osoba u poslednja 24 časa i 34 pozitivnih

U Srbiji je u poslednja 24 časa na korona virus testirano  2488 ljudi, a njih  34 je bilo pozitivno.

Jedna osoba je preminula pa je ukupan broj preminulih od početka epidemije (6. marta) 239.

Hospitalizovano je 657 osoba, a na respiratorima je nekoliko dana zaredom isti broj pacijenata 12. Oporavilo se 5920 pacijenata.

I Taxi Zrenjanin

Ukupno je u Srbiji od početka epidemije registrovano 11 193 slučaja zaraze ovim virusom. Testirano je ukupno 220 344 osobe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Zatvara se privremena bolnica na Novosadskom sajmu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar održao je danas redovni sastanak sa zdravstvenim radnicima, rukovodiocima ustanova koje zbrinjavaju Covid-19 pacijente u našoj zemlji, na kojem su analizirani trenutna situacija u zdravstvenim ustanovama i dalji koraci u pripremi zdravstvenih ustanova za vraćanje u regularan režim rada. Tom prilikom, zaključeno je da će naredna zdravstvena ustanova koja će biti vraćena u regularan proces rada biti КBC Zvezdara, čiji će preostali kovid pacijenti do petka biti preusmereni u КBC Zemun i druge bolnice.Takođe, na sastanku je dogovoreno i da se privremena bolnica Sajam u Novom Sadu zatvori, a da preostalih 11 pacijenata bude preusmereno u КC Vojvodine, prenosi Telegraf.

Stručnjaci Medicinskog fakulteta izračunali kada će se zabeležiti poslednji slučaj zaraze koronom

Poslednji slučaj zaraze korona virusom u Srbiji bi trebalo da se zabeleži krajem juna, pokazuje proračun koji su uradili epidemiolozi Medicinskog fakulteta. Prof. Tatjana Pekmezović sa Medicinskog fakulteta precizirala je da bi to trebalo da se dogodi između 20 i 25. juna. – Prethodnih dana je bilo više zaraženih, ali to ne menja sliku i poslednji registrovan zaražen slučaj očekuje se od 2o-25. juna – rekla je prof. dr Pekmezović. izvor: Telegraf.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh