I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Korona odlaže rekonstrukciju Gradskog stadiona

Sredstva u iznosu od 190.862.308 dinara, za realizaciju II faze rekonstrukcije Gradskog stadiona u Karađorđevom parku dodeljena su Gradu Zrenjaninu od Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, međutim vlada AP Vojvodine ipak odustaje od ovog projekta u 2020. godini.

Razlog je epidemija korona virusa, zbog čega je predsednik Pokrajinske Vlade, Igor Mirović, najavio da će Pokrajnska vlada danas utvrditi predlog rebalansa budžeta.

– Kriza sa koronavirusom nam je donela određene probleme u privredi i ekonomiji i zbog toga ćemo imati pad prihoda. Budžet će biti manji za 4,24 milijarde dinara odnosno za 5,43 odsto. Ipak, na prste jedne ruke mogu se izbrojati investicije od kojih ćemo odustati. Sve druge investicije, naročito one koje su započete, biće privedene kraju. Takođe, podsticaji u poljiprivredi biće u potpunosti isplaćeni – rekao je Mirović.

I Taxi Zrenjanin

Igor Mirović je precizirao da se odustaje se od četiri investicije, a to su rekonstrukcija fasada u Subotici, obnova Pozorišnog trga u Novom Sadu, obnova saobraćajne infrastrukture u Pančevu i pomenuta rekonstrukcija Gradskog stadiona u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh