I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Korekcija radnih vremena u skladu s jučerašnjim odlukama Vlade Srbije

Gradski štab za vanredne situacije održao je danas telefonsku sednicu, nakon koje je gradonačelnik Čedomir Janjić doneo odluku o korekciji radnog vremena pojedinih objekata, kol-centra Grada Zrenjanina i dežurstava u mesnim zajednicama.

Ove mere donete su u skladu sa jučerašnjim odlukama Vlade Republike Srbije o uvođenju potpune zabrane kretanja od subote u 13 časova do ponedeljka u 5 sati.

Za vreme trajanja vanrednog stanja, proglašenog 15. marta, na teritoriji grada Zrenjanina uvode se sledeće mere, zadaci i aktivnosti:

–  Nalaže se JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin da, prema izraženim potrebama i zahtevima, obavlja dezinfekciju javnih prostora i ustanova na teritoriji Grada Zrenjanina, u skladu s predviđenim merama zaštite od virusa Kovid-19 i na način propisan od strane stručnih institucija.
– Rad lokala, koji mogu da rade u skladu sa Odlukom Vlade, koji se nalaze u Centralnoj (Novoj) pijaci, ul. Bulevar M.Milankovića bb u Zrenjaninu, odvija se subotom od 07.00 časova do 12.00 časova, kada će kapije navedene pijace biti otvorene, a radnim danima od 07.00 do 13.00 časova.
– Odeljenju komunalne milicije i inspekcijskih poslova izdaje se naredba za pojačani nadzor nad svim objektima zatvorenog tipa, u skladu s odredbama i odlukama Vlade Republike Srbije od 29. marta.
Radno vreme pozivnog, kol-centra u Gradskoj upravi, koji pruža informacije za pomoć građanima, evidentira njihove potrebe i koordinira rad sa mesnim zajednicama subotom će biti od 07.00-12.00 časova dok nedeljom neće raditi.
– U svim mesnim zajednicama produženi rad i dežurstva odvijaju se subotom u periodu od 07.00 – 12.00 časova, a nedeljom neće raditi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

 

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh