I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Korak bliži ka prekidu štrajka u školama

Ministarstvo prosvete je prihvatilo predlog sindikata da pregovori o iznosu pomoći zaposlenima u osnovnim i srednjim školama i domovima učenika, počnu do 1. juna 2015. i time je razrešeno i poslednje neusaglašeno pitanje u tekstu Sporazuma o rešavanju spornih pitanja do kog su Ministarstvo i sindikati došli posle višemesečnih pregovora.

SKOLA1

Posle razgovora koji su održani u petak, predstavnici Ministarstva prosvete i predstavnici četiri sindikata prosvete približili su stavove vezene za sporna pitanja i prekid štrajka u školama u Srbiji, podseća se u saopštenju.

Poslednje neusaglašeno pitanje ticalo se datuma otpočinjanja pregovora sa sindikatima o iznosu pomoći koja će biti isplaćena zaposlenima u osnovnim i srednjim školama i domovima učenika.

I Taxi Zrenjanin

Nakon sastanka održanog u petak, Ministarstvo je donelo odluku da prihvati predlog sindikata da ovi pregovori počnu do 1. juna 2015. godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izvor: Fonet, Beta

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh