I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Predavanje o konkretnim koracima za pokretanje sopstvenog biznisa u Startit Centru

Ukoliko želite da pokrenete svoj biznis, a imate samo ideju i ne znate kako da počnete, onda je predavanje u Startit Centru odlična prilika da saznate više o toj temi. Ivan Mojsilović će u četvrtak, 20. decembra u 18h pričati o konkretnim koracima kako da od inicijalne ideje pokrenete biznis i počnete sa njegovom realizacijom.

Svi prisutni će prvenstveno imati prilike da čuju primer jednog uspešnog biznisa iz IT sveta, a u pitanju je alat za upravljanje projektima i zadacima unutar Gmaila Yanado, koji je pokrenuo predavač sa svojim timom i koji posluje na globalnom nivou. On će pričati o razvoju uspešnog biznisa, koji su to koraci koji se moraju proći na putu od ideje do realizacije, kako se izboriti sa problemima, kakav tim je potrebno da se okupi i još mnogo toga.

Više o predavanju pročitaj ovde.

I Taxi Zrenjanin

Predavač

Ivan Mojsilović je softverski inženjer koji trenutno radi na biznis developmentu. Suosnivač je startapa Yanado, a u pitanju je alat za upravljanje projektima i zadacima unutar Gmaila. Trenutno radi na svom projektu iz ˝Coworking’ Startit Centra Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijava

Predavanje će biti održano u Startit Centru Zrenjanin koji se nalazi na Trgu slobode 7, na prvom spratu (zgrada Pozorišta), 20. decembra u 18 h.
Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh