I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Koncert „Sa prijateljima u kolu“ do poslednjeg mesta napunio salu

Tradicionalni koncert „Sa prijateljima u kolu“, i ove godine je održan u organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Lala“ iz Ečke.

Gosti KUD-a iz Ečke bili su njihovi dugogodišnji prijatelji, članovi ansambla „Kolo“ iz Melenaca, kao i ansambl „Prelo“ iz Čuruga, sa kojima su pre nekoliko meseci nastupom na jednoj od njihovih manifestacija, uspostavili saradnju.

PerSu marketi

-Sa ponosom želimo da istaknemo da je ovaj put, kao nikada do sada, sala Doma kulture u našem naselju bila ispunjena do poslednjeg mesta. Publika je tokom nešto više od sat vremena trajanja koncerta, svojim aplauzima nagradila sve izvođače koji su se u svom punom sjaju smenjivali na sceni, od onih najmlađih do onih najstarijih i najiskusnijih. Ovo je za nas godina jubileja u kojoj proslavljamo skromnih, ali za nas velikih 10 godina  postojanja i ovaj koncert samo je jedan u nizu događaja kojima želimo da obeležimo i proslavimo naš jubilej – istakli su članovi KUD „Lala“.

Publici su domaćini predstavili svoj rad, nakon čega su zajedno sa gostima prisutnima pružili priliku da uživaju u tradicionalnoj pesmi, igri, muzici,  bogatstvu i raskoši narodnih nošnji, što je između ostalog i jedan od glavnih zadataka i ciljeva ovog Kulturno-umetničkog društva – očuvanje tradicije i narodnog stvaralašva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh