I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Komunalni policajci pomažu đacima da bezbedno stignu u školu

Komunalna policija grada Zrenjanina u saradnji sa Saobraćajnom policijom organizuje akciju „Bezbedno do škole“ sa ciljem da najmlađi sugrađani bezbedno stignu do škole.

komunalna-policija
Akcija će se odvijati u narednih mesec dana i koncipirana je tako što će po jedan komunalni policajac stajati na najprometnijim raskrsnicama u blizini osnovnih škola u našem gradu i olakšati đacima prelazak preko saobraćajnica i omogućiti bezbedan dolazak u školu.

Akcija će se sprovoditi dva puta dnevno u periodu od 7,30 do 8,15 i od 13 do 13,40h. Nakon toga će se pripadnici komunalne policije vraćati svojim redovnim aktivnostima.

– U protekle tri godine ova akcija se pokazala kao veoma svrsishodna i dala je očekivane rezultate. Nijedno dete nije povređeno u saobraćaju u prvim mesecima školske godine. Zato smo rešili da se uz dodatni napor i ove godine angažujemo na bezbednom sprovođenju najmlađih sugrađana do njihovih škola, kaže načelnik Komunalne policije Igor Virijević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh