I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Komunalne ekipe na terenu, građani očekuju umiveno lice grada

Sređivanje grada pred zvaničan početak leta može se videti u centru grada, ali i u drugim gradskim naseljima poput 4. Jula, gde je danas bilo više ekipa JKP „Čistoća i zelenilo“.

U ovom preduzeću kažu da je od ranih jutarnjih časova uređivana Ulica Laze Kostića.

– Radi se na čišćenju kompletnog parkinga, staza, ivičnjaka, orezivanju suvih i polomljenih grana, košenju zelenih površina, a za večeras je planirano i pranje ulice Laze Kostića. Orezuju se i grane u Ulici Koče Kolarova. Na poslovima je angažovan maksimalan broj radnika, a od mehanizacije kamioni, traktori, kosačice, trimeri, čistilica, čistilica „Dulevo“, duvači i ostala mehanizaciji, kažu u tom komunalnom preduzeću.

PerSu marketi

Radnici su juče bili posvećeni uređenju centra grada, košenju zelenih površina i čišćenju javnih površina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Orezana su stabla, pokošene su zelene površine duž Obale Sonje Marinković, Magistrale, u spomen Parku, čišćeni su i uređeni skverovi na Magistrali. Osim toga, pokošene su zelene površine na grobljima u Melencima, a radi se i na uklanjanju i čišćenju mini divljih deponija sa više lokacija u gradu. Mini deponije predstavljaju konstantan problem i na mestu uklonjene deponije za par dana se pojavi nova. Sa uređivanjem grada nastavljamo i dalje, i u narednim danima radićemo na uređenju raskrsnica i saobraćajnih znakova kako bi obezbedili mnogo veću preglednost i bezbednost svih učesnika u saobraćaju, navode u „Čistoći“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh