I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Komunalna policija počela da sluša sugrađane

Jedan od primera da Komunalna policija može da radi dobro u službi građana jeste dijalog koji se odvio na Fejsbuk fan stranici našeg portala, na kojoj je jedna od stalnih čitateljki odreagovala na prvi intervju sa novim načelnikom Komunalne policije Igorom Virijevićem http://www.ilovezrenjanin.com2012/09/06/virijevic-komunalna-policija-mnoge-stvari-nece-tolerisati/. Naša sugrađanka iznela je realan problem koji ima i iskritikovala otvoreno rad Komunalne policije.

Komentar je pročitao i načelnik Virijević koji je prozvan pred više od 20.000 fanova ove stranice, i kontaktirao našu sugrađanku s obećanjem i garancijom da će problem biti rešen. Ovakav potez jeste vredan pomena, ne zato što se od načelnika očekuje da lično i sam rešava sve probleme, ali jeste zbog volje koju je iskazao i namere da Komunalnu policiju organizuje na način drugačiji od dosadašnjeg. Nakon toga, sugrađanka je ostavila komentar

PerSu marketi

Našoj redakciji javio se i sugrađanin Milan Vladisavljev koji se Komunalnoj policiji zahvaljuje na ažurnosti u vezi rešavanja poblema parkiranja ispred njegove garaže.

Do hvalospeva Komunalnoj policiji ipak će trebati mnogo, ali nismo nerealni da ne vidimo učinjeni trud. Rešen je i problem na koji smo kao redakcija ukazali toj službi – divlja deponija kod Principovog mosta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

  

Dobre primere treba pohvaliti, ali podsećamo da je još mnogo, mnogo nerešenih problema i da Komunalnoj policiji  tek predstoji posao i ulivanje poverenja jednom broju građana. Na našem prvom testu sa uklanjanjem mini divlje deponije dobili su 5, a rad i situaciju u Zrenjaninu pratićemo i dalje budno.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh