I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Društvena odgovornost

Kompanija SBB poklonila paket za digitalizaciju Gerontološkom klubu

U saradnji sa Gradom Zrenjaninom, kompanija SBB donirala je lokalnom Gerontološkom klubu tv prijemnik i paket za praćenje digitalne televizije.

gerentoloski-klub-1

Zrenjanin je jedan od prvih gradova u kojima će SBB pomoći socijalne ustanove darivanjem setova za digitalizaciju.

– Ujedno želimo da pokažemo i da smo „pioniri“ u pružanju digitalnih usluga i da to radimo već deset godina. Počeli smo sa uslugom „Total TV“ kroz koju smo još 2006. godine doveli digitalni signal, a vrlo brzo posle toga uveli i kablovsku televiziju. Donacija je način da pokažemo našu podršku aktuelnom procesu digitalizacije u Srbiji, rekla je Jovana Lukić direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB.

PerSu marketi

gerentoloski-klub-2

Kako je pojasnila članica Gradskog veća zadužena za resor kulture i informisanja Dubravka Bengin, Grad se opredelio da donacija bude dodeljena Gerontološkom domu čiji su korisnici zbog svojih godina limitirani po pitanju brojnih aktivnosti, te da će ova pomoć biti od velike koristi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Klub za stara lica koji je deo Gerentološkog centra Zrenjanin postoji 30 godina i broji između 300-400 članova. Osnovna uloga kluba je da poboljša kvalitet života tih sugrađana.

gerentoloski-klub

 

– Članovi kluba imju mogućnost da se uključe u brojne sekcije i da koriste niz različitih usluga od najobičnijeg boravka u lepom i toplom prostoru do korišćenja toplih napitaka i toplih obroka koje dopremamo iz Gerentološkog centra. Takođe mogu koristiti usluge pranja i peglanja veša kao i zdravstvene usluge koje im sa vremena na vreme organizujemo, rekla je direktorka Gerontološkog centra Zorica Vučković zahvalivši se za uručeni paket koji će dodatno obogatiti sadržaj u klubu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh