I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kompanija Levi9 i ovog leta organizuje besplatne radionice za programere

Kao i prethodnih godina, Levi9 Technology Services u Zrenjaninu organizuje letnju radionicu programiranja “Tech9”, u želji da pomogne mladim programerima koji žele da usavrše svoja znanja i dalje napreduju, kao i da osnaži širi ambijent deljenjem svojih profesionalnih znanja i  iskustva.

-Kompanija Levi9 nastavlja svoju višegodišnju dobru praksu. Besplatna dvomesečna radionica namenjena je studentima i programerima koji žele da se usavršavaju, a dobiće i priliku da uz saradnju sa mentorima upoznaju praktičan rad i aktuelne tehnologije – kažu u ovoj kompaniji.

Programiranje u savremenim tehnologijama, Scrum obuka i primena, kao i timski rad na projektu, ključne su teze za opis Tech9 radionice.

PerSu marketi

Radionica počinje teorijskom obukom, nakon koje sledi praktičan rad kro zrazvoj web aplikacije. Finale radionice osmišljeno je kao takmičenje u kojem učesnici razvijaju aplikaciju po sopstvenom izboru. Rezultat svega toga biće vredan sertifikat, a za najbolje rešenje – nagrada!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Radionica Tech9 biće održana u prostorijama kompanije Levi9 u Zrenjaninu (Ulica Kralja Petra I br. 2), od polovine jula do polovine septembra. Zainteresovani mogu da se prijave do 30. juna.

Prijavljivanje se vrši online, popunjavanjem formulara koji možete videti ako posetite stranicu Tech9, a detaljnijim pregledom ćete moći da saznate i druge detalje vezane za uslove konkursa i sistem odabira kandidata za radionicu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh