I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kompanija Levi9 i ovog leta organizuje besplatne radionice za programere

Kao i prethodnih godina, Levi9 Technology Services u Zrenjaninu organizuje letnju radionicu programiranja “Tech9”, u želji da pomogne mladim programerima koji žele da usavrše svoja znanja i dalje napreduju, kao i da osnaži širi ambijent deljenjem svojih profesionalnih znanja i  iskustva.

-Kompanija Levi9 nastavlja svoju višegodišnju dobru praksu. Besplatna dvomesečna radionica namenjena je studentima i programerima koji žele da se usavršavaju, a dobiće i priliku da uz saradnju sa mentorima upoznaju praktičan rad i aktuelne tehnologije – kažu u ovoj kompaniji.

Programiranje u savremenim tehnologijama, Scrum obuka i primena, kao i timski rad na projektu, ključne su teze za opis Tech9 radionice.

I Taxi Zrenjanin

Radionica počinje teorijskom obukom, nakon koje sledi praktičan rad kro zrazvoj web aplikacije. Finale radionice osmišljeno je kao takmičenje u kojem učesnici razvijaju aplikaciju po sopstvenom izboru. Rezultat svega toga biće vredan sertifikat, a za najbolje rešenje – nagrada!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Radionica Tech9 biće održana u prostorijama kompanije Levi9 u Zrenjaninu (Ulica Kralja Petra I br. 2), od polovine jula do polovine septembra. Zainteresovani mogu da se prijave do 30. juna.

Prijavljivanje se vrši online, popunjavanjem formulara koji možete videti ako posetite stranicu Tech9, a detaljnijim pregledom ćete moći da saznate i druge detalje vezane za uslove konkursa i sistem odabira kandidata za radionicu.

  • Divider

  • Divider
Na vrh