I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kompanija BB Trade opremila kabinet Ekonomsko-trgovinske škole

Povodom školske slave Sveti Sava kompanija „BB Trade“ donirala je opremu za praktičnu nastavu u jednom od kabineta Ekonomsko-trgovinske škole „Jovan Trajković“ u Zrenjaninu.

Kabinet je namenjen praktičnoj nastavi u obrazovanju trgovaca, a u skladu sa novim Zakonom o dualnom obrazovanju. – Na ovaj način učenici će moći da na praktičan način vide i nauče sve ono što ih očekuje na budućem realnom radnom mestu. Mi smo imali izvrsnu saradnju sa ovom kompanijom i ranije jer su naši učenici odlazili u „BB Trade“ na praksu ali je ovo prvi put da imamo donaciju u vidu savremenih nastavnih sredstava kako bi u nastavnom procesu i učenici i nastavnici mogli da prate trendove u savremenoj trgovini – kaže Dragoslava Golušin  direktorka ove škole.

– Ovim putem budući svršeni srednjoškolci stiču praktična znanja i uvid u sve probleme i situacije koji ih čekaju na budućem radnom mestu. Saradnju smo proširili i time što neki naši zaposleni dolaze u ovu školu na praktičnu nastavu i upoznaju đake sa svim promenama, bilo u tehnologiji, načinu trgovine ili navikama kupaca. Promene u trgovini  u ovo vreme dešavaju se sve brže, pa ih samim tim i nema u udžbenicima. Na ovaj način mislimo da će svi privredni subjekti koji imaju potrebe za trgovcima biti zadovoljni – kaže Dragoljub Bjeloglav direktor kompanije „BB Trade“.

PerSu marketi

Svečano obeležena slava Sveti Sava

Prigodnim poetsko dramskim programom i osveštanjem slavskog kolača u Ekonomsko-trgovinskoj školi „Jovan Trajković“ nakon uručenja donacije obeležena je školska slava. Kumstvo slave od Gabrijele Miljuš za ovu godinu preuzela je Zvezdana Đurić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tokom svečanosti nagrađeni su đaci koji su se tokom prošle godine istakli svojim zalaganjem i rezultatima na raznim takmičenjima.

Nagrađeni su Jovana Kovač učenica 4-3 razreda za osvojeno drugo mesto na literarnom takmičenju „Svetosavlje i naše doba“. Teodor Dežan učenik 2-3 razreda za osvojeno treće mesto na Republičkom takmičenju iz matematike. Lidija Stanišić učenica 3-1 razreda za primeran uspeh i vladanje kao i postizanje izuzetnih sportskih rezultata (treće mesto na Evropskom takmičenju u kik boksu). Kristina Bucu učenica 4-3 i Una Milanov učenica 4-1, za osvojeno prvo  mesto iz „Studija slučaja – Poslovna ekonomija“ u organizaciji Univerziteta „Singidunum“. Nađa Kuljić učenica 3-8 za prvo mesto na takmičenju iz poslastičarstva u saradnji škole i kompanije „Dijamant“. Lorena Popi učenica 3-4 nagrađena je za rezultate na  literarnom konkursu povodom Svetog Save.

U dramskom programu opisujući starinske običaja čestitanja đaci su pokazali i glumačko umeće

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh