I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Kompanija „Aviv Arlon“ donira opremu Domu zdravlja Zrenjanin

Povodom otvaranja Aviv Parka Zrenjanin, izraelska kompanija „Aviv Arlon“ doniraće zrenjaninskom Domu zdravlja digitalni kolposkop i 10 savremenih aparata za merenje pritiska – tenziometara.

aviv-park-donacija

Donacija će biti uručena direktoru Doma zdravlja na sam dan otvaranja Aviv Parka, 29. oktobra.

Direktorka marketinga Aviv Arlon u Srbiji Danka Gladović kaže da je reč o gestu dobre volje i uobičajenoj praksi kompanije.

Fordomanija

– Jedan od naših osnovnih poslovnih ciljeva jeste uspostavljanje dobre saradnje sa lokalnom zajednicom i pomoć u projektima koji su ljudima sa područja na kom poslujemo značajni. Ovog puta smo odabrali da to bude pomoć Domu zdravlja. Nadamo se da će ova donacija poboljšati nivo zdravstvenih usluga na Odeljenju ginekologije, naročito kada je reč o prevenciji ginekoloških oboljenja čija je stopa u Srbiji veoma visoka, objašnjava Danka Gladović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U menadžmentu ove kompanije ističu da donacija u Zrenjaninu predstavlja nastavak poslovne politike kompanije koja je u Pančevu, gde je otvoren prvi ritejl park, učestovala u više humanitarnih projekata i akcija. Domu zdravlja u tom gradu donirana su četiri EKG aparata, a povodom drugog rođendana, Aviv Arlon je pančevačkom JKP „Zelenilo“ donirao skejt park. Za stanovništvo ugroženom poplavama, 2014. godine Aviv Park Pančevo je prikupio pomoć u iznosu od 1.500.000 dinara.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh