I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Kompanija „Aviv Arlon“ donira opremu Domu zdravlja Zrenjanin

Povodom otvaranja Aviv Parka Zrenjanin, izraelska kompanija „Aviv Arlon“ doniraće zrenjaninskom Domu zdravlja digitalni kolposkop i 10 savremenih aparata za merenje pritiska – tenziometara.

aviv-park-donacija

Donacija će biti uručena direktoru Doma zdravlja na sam dan otvaranja Aviv Parka, 29. oktobra.

Direktorka marketinga Aviv Arlon u Srbiji Danka Gladović kaže da je reč o gestu dobre volje i uobičajenoj praksi kompanije.

I Taxi Zrenjanin

– Jedan od naših osnovnih poslovnih ciljeva jeste uspostavljanje dobre saradnje sa lokalnom zajednicom i pomoć u projektima koji su ljudima sa područja na kom poslujemo značajni. Ovog puta smo odabrali da to bude pomoć Domu zdravlja. Nadamo se da će ova donacija poboljšati nivo zdravstvenih usluga na Odeljenju ginekologije, naročito kada je reč o prevenciji ginekoloških oboljenja čija je stopa u Srbiji veoma visoka, objašnjava Danka Gladović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U menadžmentu ove kompanije ističu da donacija u Zrenjaninu predstavlja nastavak poslovne politike kompanije koja je u Pančevu, gde je otvoren prvi ritejl park, učestovala u više humanitarnih projekata i akcija. Domu zdravlja u tom gradu donirana su četiri EKG aparata, a povodom drugog rođendana, Aviv Arlon je pančevačkom JKP „Zelenilo“ donirao skejt park. Za stanovništvo ugroženom poplavama, 2014. godine Aviv Park Pančevo je prikupio pomoć u iznosu od 1.500.000 dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh