I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Komemorativna sednica povodom smrti Aleksandra Jevđića

Komemoracija povodom prerane i iznenadne smrti člana Gradskog veća, Aleksandra Jevđića, održana je danas je u Baroknoj sali Gradske kuće.

Od Aleksandra Jevđića su se, pored njegovih roditelja, porodice, rodbine i mnogobrojnih prijatelja, oprostili i čelnici lokalne samouprave, članovi Gradskog veća i odbornici Skupštine grada Zrenjanina, kao i predstavnici više ustanova i institucija.

-U ovim teškim i bolnim trenucima porodici Aleksandra Jevđića izražavamo iskreno saučešće sa porukom da neguju lepu uspomenu na svoga supruga i roditelja, da se ne predaju. Da supruga Slavica sinove, Relju i Luku, podiže i vaspitava kako je to otac želeo i nameravao, u sportskom duhu, spremne i za pobede i za poraze koje život nosi. Nama saradnicima i prijateljima ostaje da ih u ovom velikom zadatku ohrabrimo i podržimo, rekao je gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić.

PerSu marketi

Aleksandar Jevđić je rođen 19. februara 1976. godine u Zrenjaninu. Po struci je bio diplomirani ekonomista, trener i menadžer u sportu – smer fudbal. Kao član Gradskog veća bio je zadužen za oblast sporta i omladine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Bio je zamenik predsednika Gradskog odbora Pokret obnove Kraljevine Srbije. Preminuo je 16. oktobra 2017. godine.

Za sobom je ostavio suprugu i dvoje dece.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh