I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Cene novogodišnjih ukrasa i ikebana u Zrenjaninu

Gotovo da nema kuće ili stana u gradu koji nemaju bar po neki novogodišnji ukras. Pored unutrašnjosti svojih domova, neretko u ovo doba godine viđamo i ukrašena dvorišta. Iz godine u godinu izbor ukrasa je sve veći i raznovrsniji, ali cene mogu biti veoma različite – od onih za svačiji džep, pa do ukrasa koji koštaju i po nekoliko hiljada dinara. Istraživali smo kako se kreću cene novogodišnjih ukrasa u gradu par dana pred doček Nove godine.

U ponudi su najčešće zastupljene sijalice, svećice i lampioni, a njihova cena zavisi i od karakteristika. Ima ih u svim varijantama, a u zavisnosti za koju se odlučite, biće potrebno da izdvojite od 200 do 500 dinara.

Ukoliko želite da 31. januara u ponoć zapalite prskalicu i na taj način dočekate novu 2018. godinu, jedno pakovanje će vas koštati 50 dinara.

PerSu marketi

sijalice nova godina

Ukrasi – mali, veći, okrugli, u obliku čizme ili deda mraza, mogu se kupiti pojedinačno ili u pakovanjima od po nekoliko komada. Tako na primer jedan mali okrugli ukras za vašu stonu jelku košta 10 dinara, ali ako se odlučite za one malo veće, pakovanje od 6 komada koštaće vas između 300 i 400 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

novogodišnji ukrasi zrenjanin

Ako vam je kojim slučajem još uvek potrebna jelka, ima ih i dalje u svim veličinama, ali i raznim bojama. One najmanje koštaju 200 dinara, ali oni koji ne mogu bez velike jelke moraće da izdvoje od 2000 pa do 5000 dinara i više.

Svetlucave ukrasne trake koje su nezaobilazni detalj novogodišnjeg dekora, možete priuštiti za skromnih 50 dinara.

čupave trake

Sprejevi za iscrtavanje oblika na prozoru koji služe i kao imitacija snega, neće razbiti vašu kasicu i koštaće vas 100 dinara. Ukoliko niste najspretniji u crtanju, šablone uz koje nećete pogrešiti, možete nabaviti za 30 dinara po komadu.

Ikebane za svečani sto koštaju između 200 i 300 dinara, dok venac za vrata možete kupiti po ceni od 500 dinara.

Ako planirate da za doček nove godine nabavite kapu identičnu onoj koju nosi Deda Mraz, cene nekoliko različitih varijanti kreću se od 150 do 400 dinara.

Kalendar za predstojeću godinu možete kupiti za 150 dinara, a ukoliko želite da nekome poklonite čestitku, možete je kupiti po ceni od 20 dinara po komadu, ali one upakovane i u koverti izaći će vas 80 ili 100 dinara.

novogodišnje čestitke

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh