I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kod kuće je najbolje: Plivači „Proletera“ posle 3 meseca odradili trening na bazenu (VIDEO)

Zvuku pljuskanja vode i osećaju uskakanja u bazen danas su se radovali plivači zrenjaninskog „Proletera“.

Odrađen je prvi trening na gradskom bazenu nakon 15. marta kada je (trebali još jednom spominjati) sve prekinuto zbog epidemije korona virusa. Tokom prethodna tri meseca rađeni su suvi treninzi najpre svako kod svoje kuće uz „online“ nadzor trenera, a od 5. maja i u Šećeranskom parku.

Lena Stoiljkovski

PerSu marketi

Poslednjih nedelju dana proleterovci su odradili 6 treninga na bazenu u Bečeju. – Nigde nije kao na svom plivalištu, gde se osećamo kao kod kuće – izjavila je Lena Stoiljkovski plivačica i reprezentativka iz „Proletera“ za naš portal ovom prilikom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Kalendar takmičenja još nije do kraja jasan iako je izvesno da će neka domaća takmičenja početi u avgustu. To nam zasad i nije najvažnije, najvažnije nam je da se što pre vratimo u top formu, da nam se što više plivača svih uzrasta vrate, da nam se pridruže neki novi kroz školu plivanja ili u nekoj od mlađih uzrasnih kategorija. U svakom slučaju za svakog plivača bilo kog uzrasta, sportistu ili rekreativca imamo određen program i sadržaj u našem klubu – kaže Dragan Jocić trener u PK „Proleter“.

Gradski bazen za građanstvo je otvoren u periodu od 11 h od 18 h. Otvaranje velikog olimpijskog bazena uslediće u narednih 10 tak dana. Kupalište na „Peskari“ otvara se 15. juna.

Pogledajte kako je izgledao prvi ulazak plivača „Proletera“ u gradski bazen nakon tri meseca.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh