I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U Gradskoj bašti postavljene dve klupe za dojenje

Dve klupe za dojenje postavljene su danas u Gradskoj bašti u sklopu kampanje Rosa vode „Beba bira gde“ kojom se širi svest o značaju dojenja. Zahvaljujući podršci čitave zajednice kroz kupovinu Rosa vode i izdvajanju 1 dinara od svake prodate boce od 1.5l, prikupljena su značajna sredstva koja su omogućila postavku 21 Rosa klupe za mame i bebe u gradovima širom Srbije, tokom 2020. godine.

ROSA voda i ove godine nastavila je tradiciju podrške mamama da svoju bebu doje u javnosti kad i gde god beba želi i postavlja nove funkcionalne klupe za dojenje u gradovima širom Srbije.

– Osluškujući potrebe mama, ROSA voda je uvidela da je mamama, dok borave na otvorenom, potreban kutak gde će moći da doje svoju bebu, presvuku je ili da jednostavno uživaju u lepom vremenu. U ime ROSA vode i svoje lično ime, zahvaljujem se gradonačelniku grada Zrenjanin i svima koji su prepoznali značaj podrške mamama i bebama. Drago mi je što zajedno nastavljamo da širimo svest o značaju dojenja i što doniranjem specijalno dizajnirane Rosa klupe za mame i bebe ovom prelepom gradu, koji sa pravom nosi epitet ’Grad mostova’, dodatno osnažujemo mame da svoje bebe doje u javnosti. ROSA voda već treću godinu zaredom, u okviru inicijative „Beba bira gde“ podržava mame u najnežnijim trenucima i zahvaljujući velikoj podršci zajednice kroz kupovinu Rosa vode i ove godine nastavljamo našu misiju, jer dojenje je ono što je zaista važno, a beba bira gde – rekla je Agnes Ivković, brend menadžer ROSA vode.

I Taxi Zrenjanin

Gradonačelnik Simo Salapura je, zahvalivši na donaciji, izrazio zadovoljstvo što je ROSA odabrala naš grad i na taj način pružila podršku zrenjaninskim majkama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Grad Zrenjanin sprovodi mere populacione politike, a ovakav gest društveno odgovorne kompanije doprinosi našim aktivnostima – rekao je gradonačelnik Salapura.

Dojenje u javnosti u Srbiji je, nažalost, i dalje tabu tema, iako se zna koje dobrobiti majčino mleko donosi bebi i da mame treba nesmetano da doje kad god i gde god to beba želi. U okruženju gde većina ljudi smatra da je čin dojenja intiman i da mame treba isključivo da doje bebu kod kuće, uređivanjem ROSA kutaka za dojenje, ROSA voda nastavlja da pruža podršku mamama da se osećaju dobro dok doje bebu u javnosti.

“ROSA voda vas poziva da budite deo nastavka inicijative „Beba bira gde“ i pružite podršku mamama u najnežnijim i najlepšim trenucima. Zajedno ćemo stvoriti bolje uslove života za mame i bebe, pružiti im svu neophodnu podršku, udobnost i mesto gde će sa svojom bebom moći da uživaju u lepom vremenu, jer Beba bira gde” poručili su iz Rosa vode.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh