I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Klub planinara „Zrenjanin“ poziva na pešačenje do Ečke i nazad

Klub planinara „Zrenjanin“ organizuje pešačku akciju pod nazivom „Pešačimo i planinarimo“ u nedelju 15. decembra. Start pešačenja je na Žitnom trgu u 8 sati.

Akcija se organizuje u sklopu programa Ministarstva omladine i sporta s ciljem masovnog rekreativnog angažovanja građana.

Pešačka tura dugačka je 9 km i obuhvata pravac Zrenjanin – Ečka dok je u povratku ruta nešto duža i iznosi 10 kilometara. Iz Kluba planinara „Zrenjanin pozvali su sve psiho-fizički spremne građane i ljubitelje rekreacije i prirode da im se pridruže.

PerSu marketi

Pešačiće se po sledećem planu: Start je na Žitnom trgu u 8 sati,  ide se preko pešačkog mosta, desnom obalom Begeja nizvodno , preko naselja Berbersko, sve do fudbalskog stadiona Ečka. Pored stadiona je predviđena kraća pauza. Zatim se ide preko mosta do crkve – brvnare. U Ečki je predviđena još jedna pauza , u jednom od ugostiteljskih objekata. Pod uslovom da dozvole vremenski uslovi , povratak je predviđen preko mužljanskih vinograda , a u slučaju raskvašenog terena vraćanje u Zrenjanin je biciklističkom stazom. Ukupna dužina staze do Ečke je 9 km , a u povratku 10 km do Zrenjanina. Povratak je planiran oko 15 sati.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Savetuje se nošenje ranca sa flašom vode, zimska slojevita odeća, duboke cipele i zaštita od kiše i snega. Svi učesnici nastupaju na sopstvenu odgovornost. Vodič zadržava pravo izmene plana

Vidimo se u nedelju na Žitnom trgu!

Detaljnije informacije mogu se dobiti od vodiča Dimitrija Jankovića – Mite na broj telefona 063/512- 191

Završeno takmičenje u Vojvođanskoj treking ligi za 2019. godinu

Završena je Vojvođanska treking liga. Od zrenjaninskih planinarki u generalnom plasmanu najbolje je plasirana Milojka Ponoćko na desetom mestu sa 507 bodova.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh