I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Klub planinara „Zrenjanin“ poziva na pešačenje do Ečke i nazad

Klub planinara „Zrenjanin“ organizuje pešačku akciju pod nazivom „Pešačimo i planinarimo“ u nedelju 15. decembra. Start pešačenja je na Žitnom trgu u 8 sati.

Akcija se organizuje u sklopu programa Ministarstva omladine i sporta s ciljem masovnog rekreativnog angažovanja građana.

Pešačka tura dugačka je 9 km i obuhvata pravac Zrenjanin – Ečka dok je u povratku ruta nešto duža i iznosi 10 kilometara. Iz Kluba planinara „Zrenjanin pozvali su sve psiho-fizički spremne građane i ljubitelje rekreacije i prirode da im se pridruže.

PerSu marketi

Pešačiće se po sledećem planu: Start je na Žitnom trgu u 8 sati,  ide se preko pešačkog mosta, desnom obalom Begeja nizvodno , preko naselja Berbersko, sve do fudbalskog stadiona Ečka. Pored stadiona je predviđena kraća pauza. Zatim se ide preko mosta do crkve – brvnare. U Ečki je predviđena još jedna pauza , u jednom od ugostiteljskih objekata. Pod uslovom da dozvole vremenski uslovi , povratak je predviđen preko mužljanskih vinograda , a u slučaju raskvašenog terena vraćanje u Zrenjanin je biciklističkom stazom. Ukupna dužina staze do Ečke je 9 km , a u povratku 10 km do Zrenjanina. Povratak je planiran oko 15 sati.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Savetuje se nošenje ranca sa flašom vode, zimska slojevita odeća, duboke cipele i zaštita od kiše i snega. Svi učesnici nastupaju na sopstvenu odgovornost. Vodič zadržava pravo izmene plana

Vidimo se u nedelju na Žitnom trgu!

Detaljnije informacije mogu se dobiti od vodiča Dimitrija Jankovića – Mite na broj telefona 063/512- 191

Završeno takmičenje u Vojvođanskoj treking ligi za 2019. godinu

Završena je Vojvođanska treking liga. Od zrenjaninskih planinarki u generalnom plasmanu najbolje je plasirana Milojka Ponoćko na desetom mestu sa 507 bodova.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh