I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin

Club MuseuM : Profesionalna organizacija svih vrsta proslava

MuseumŽelite da proslavite rođendan, diplomiranje, napravite svadbenu ili neku drugu žurku? Club MuseuM je pravo mesto za takve prilike..

Ovaj klub osim velikog prostora i prilagodljivog ambijenta, poseduje dugogodišnje iskustvo u kreiranju brojnih tematskih žurki, muzičkih događaja i akcija. Znanje i iskustvo Museum tima može biti presudno za dobru organizaciju rođendana, krštenja, mature, veridbe i svih ostalih datuma vrednih dugog pamćenja.

Kao posebnu specijalnost navode organizovanje 18. rodjendana, diplomske žurke, svadbene žurke, dečije rođendane, a za te potrebe na raspolaganju su  dva objekta, Club Museum – diskoteka, i Cafe MuseuM Staklenac,  uz angažovanje celokupnog osoblja. Zvanicama će na raspolaganju biti usluga konobara i šankera, lica iz obezbeđenja firme Baracuda, vrhunski DJ, a ovaj klub kao dodatnu pogodnost obezbeđuje i pozivnice za proslavu. Usluge osoblja su uračunate u cenu iznajmljivanja kluba.

Museum 1

Klub poseduje vrhunsko ozvučenje, potpuno novu rasvetu, a ambijent se kreira u skladu sa željama zakupaca.  Piće i hrana se po želji može doneti a organizatori ovih događaja nude i sopstvenu vrhunsku uslugu uz koju ni jedan zakupac neće imati dodatnu brigu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Organizovanje proslava nije ograničeno samo na dane vikenda, već se može upriličiti i radnim danima. U MuseuM – u navode da se zakazivanje termina može izvršiti i usmeno, a ono traje dok se ne uplati kapara.

Cena paketa se formira u zavisnosti od broja gostiju.

Za sve informacije pozovite 062 364 855
Club MuseuM
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh