I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zbog obilnih padavina kišna kanalizacija sporije povlači vodu sa puteva

Prizor dela kolovoza pod vodom kod zgrade Suda, svaki put u vreme obilnih padavina izaziva komentare i kritike građana, najčešće vozača. Pored te lokacije u naselju Mala Amerika, voda se zadržava i u delovima naselja Bagljaš, na Žitnom trgu i ostalim.

S obzirom na to da kiša u Zrenjaninu pada satima, te da se po prognozama meteoroloških stanica očekuje i u narednim danima, tokom dana se oglasilo Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“.

-Sistem gradske atmosferske (kišne) kanalizacije u potpunosti je u funkciji, ali zbog obilnih i konstantnih padavina kolektori su puni zbog čega se voda sporije povlači u sistem i dolazi do njenog zadržavanja na putevima i ostalim javnim površinama. Mole se građani za strpljenje jer će nakon prestanka padavina sistem povući zadržanu vodu sa javnih površina, a ukoliko bude bilo potrebe intervenisaće i ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“, navedeno je u saopštenju tog preduzeća.

Fordomanija

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh