I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Kiša pokvarila nastup Moreska Nove

Uprkos nestabilnom vremenu ovih dana, Korzo fest, manifestacija koja se održava svakodnevno do kraja juna uspeva da se realizuje u većem delu osmišljenog programa, pa je tako juče održana Olimpijada “ Per Su“ kompanije i Sportskog saveza sa malim rukometašima. Umetnici su takođe slikali gledajući često u nebo koje je pretilo da kišom pokvari događaj.

Nažalost,glavna atrakcija, italijanski sastav “ Moreska Nova “ ipak je morao da spakuje svoje instrumente. Naši reporteri uspeli su da zabeleže deo pozitivne energije pred nastup tog sastava koji bi sigurno bio zapažen. Sandro Varvara, jedan od članova benda, rekao je da su se oni “bez obzira na loše vremenske prilike oni su se lepo pripremili za Zrenjanin”.

– Očekujemo da ne padne kiša, da će publika biti zainteresovana za muziku sa juga Italije, da ćemo upoznati nove prijatelje i da će svi oni koji nas budu slušali osetiti emocije, rekao je Varvara za naš portal. Nadamo se da će večeras biti više sreće s vremenom te da će gosti s juga imati priliku da pokažu sve što su nam pripremili. Njihov nastup je najavljen za 19h u centru grada. 


PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh