I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kineska kompanija ulaže pola miliona evra u „Begej-plast“

Kupoprodajni ugovor o kupovini i proširenju nekadašnjeg pogona „Begej-plast“ u Perlezu, potpisan je danas između kompanija „Eos Matriks“ doo Beograd i „Feitiansuje“ doo Novi Banovci.

Ugovor su u prisustvu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, potpisali direktor kineske kompanije, Haiou Liu i zamenik generalnog direktora „Eos Matriksa”, Jelena Jović.

Kineska kompanija će u narednom periodu investirati oko pola miliona evra, a najveći deo novca biće uložen u obnovu i kupovinu potrebnih mašina.

I Taxi Zrenjanin

-Naša kompanija se bavi proizvodnjom proizvoda od plastike i preradom plastike. Planiramo da zaposlimo oko sto radnika i da naše proizvode plasiramo na tržište Evropske unije – rekla je isped kompanije „Feitiansuje“  advokat, Ivana Kopilović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, u svom obraćanju je naglasio da lokalna samouprava nastavlja da gradu uspešnu saradnju sa kineskim kompanijama.

– Potpisivanje ovog ugovora je odlična vest pre svega za meštane Perleza, jer će uskoro ponovo raditi stari pogon “Begej-plasta”, koji će biti proširen i sa gradskim zemljištem koje se nalazi oko tog pogona. Trenutno se vode razgovori i o zapošljavanju više radnika, jer zamislite kako bi to izgledalo da u svakom naseljenom mestu imamo po jednu fabriku gde bi bilo zaposleno minimum sto radnika – rekao je gradonačelnik Janjić.

Kompanija „Eos Matriks” na tržištu naše zemlje prisutna je 14 godina. Kao nemački investitor, veoma su aktivni i deluju na finansijskom tržištu, i ovakve investicije i transakcije su kruna njihovog delovanja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh