I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kikinđani pobednici sportskog takmičenja penzionera u Mužlji

Takmičenjem u obaranju drvenih lutki, u bacanju pikada i limenih pločica, članovi sportske sekcije Udruženja starosnih i invalidskih penzionera iz Mužlje su i ove godine organizovali 11. po redu sportsko takmičenje za penzionere. 

Na poziv domaćina, na ovogodišnje takmičenje se prijavilo petnaest ekipa iz Stare Moravice, Nove Crnje, Kikinde, Novog Miloševa, Zrenjanina i Mužlje, čiji članovi su prethodnih nedelja vredno trenirali za ovo, sada već tradicionalno, nadmetanje.

PerSu marketi

U bacanju pikada najuspešniji su bili takmičari Gerontološkog centra Kikinda (prva ekipa). Drugo mesto su osvojili Mužljanci, dok su takmičari iz Novog Miloševa bili treći. U obaranju drvenih lutki i u bacanju limenih pločica prva tri odličja su pripala Kikinđanima.

Ukupnim rezultatom prvo mesto je osvojila ekipa jedan Gerontološkog centra Kikinda, drugo mesto je pripalo prvoj ekipi iz Novog Miloševa, dok su treći bili takođe Kikinđani.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

EKIPA CRVENOG KRSTA MUŽLJA PRVI PUT UČESTVOVALA NA TAKMIČENJU

Na ovogodišnjem sportskom nadmetanju prvi put je učestvovala i ekipa OO Crvenog krsta Mužlja.

Pored redovnih aktivnosti, koji podrazumevaju humanitarne akcije i posete starijih meštana, članovi Osnovne organizacije su se odlučili da svoje umeće pokažu i na terenu.

Događaj su svojim prisustvom upriličili predsednica Opštinskog Udruženja Penzionera grada Zrenjanin Ljiljana Petrov, predstavnici „Dorćolijade“ iz Beograda, kao i stručni saradnici i volonteri Crvenog krsta Zrenjanin.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh