I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kao u filmovima – vatrogasci spasavali mačku sa krova

Pripadnici Vatrogasne spasilačke brigade iz Zrenjanina danas su od građana dobili neobičan poziv i imali su za naše prilike ne toliko redak ali svakako neobičan zadatak.

U Pupinovoj ulici u centru grada, prema rečima građana na krovu jedne od kuća nekoliko dana je stajala preplašena mačka. Nemoguće je reći zašto i pogotovo kako je uspela da se popne na krov, mada to za ovu vrstu životinja i ne predstavlja veliki problem ali da siđe to uplašena i izgladnela maca nikako nije mogla.

Tamo je provela sigurna 3 dana, neke komšije i momci u prolazu su pokušavali da joj pomognu ali su na kraju ovu situaciju morali da reše vatrogasci – nezvanično doznajemo od ljudi koji rade u ovoj ulici.

 

I Taxi Zrenjanin

Penjanje na ovaj objekat ljudima koji su obučeni i za mnogo teže situacije nije predstavljalo naročiti problem ali vatrogasac sa kacigom u prvom trenutku verovatno preplašenoj mački nije ulivao previše poverenja pa je pokušala i da beži. Na kraju je ipak shvatila zbog čega je sva ova gužva i priča je sretno okončana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh