I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kao na filmu: Odbojkašica iz Kleka venčala se na plaži na Floridi

Nekadašnja odbojkašica „Kleka“ Svetlana Simić ušla je u Novu godinu na jedan od najlepših načina.

Ona je, kako je objavila njena sestra Snežana, koja je ujedno bila i matičarka, „stala na ludi kamen“. Venčanje je obavljeno na prelepoj kristalno beloj peščanoj plaži St. Pete na Floridi. Svetlanin izabranik je čeh Petr Doubravsky koji kao i ona već dugi niz godina živi i radi u USA.

Svetlanu i Petra venčala je njena sestra Snežana, nakon što je dobila sertifikat za obavljanje te dužnosti („u Americi sve može“ op.a.) – 2020. nije mogla bolje da počne. Svetlana i Petar su odlučili da stanu na ludi kamen i pozvali mene da ih venčam. Certifikat za matičara nije bio problem da se dobije i time smo ulepšali njihov, a i moj dan. Mladencima želim život pun zdravlja, ljubavi i sreće – napisala je Snežana Simić na mreži Facebook.

Fordomanija

Svetlana Simić počela je da trenira odbojku u Kleku još na početku osnovne škole, a iz početničke grupe odmah su se izdvojile ona i Brižitka Molnar. Tokom 6 sezona bila je standardni prvotimac na mestu libera, a kruna dotadašnje karijere i nje i celog tima bio je plasman u tadašnju Prvu ligu 2004. godine. Životni put nakon toga ju je odveo na Univerzitet Long Island u New Yorku gde je uporedo studirala i igrala 4 godine. Nakon diplomiranja, nastavila je master studije i bila je i trener univerzitetskog tima. Kasnije je radila kao trener na Bevolley Academy u Saint Petersburgu i Schorecrest preparatory school u istom gradu. Radila je kao  „skaut“ NCSA Athletic recruiting.Danas je glavni trener odbojkaškog kluba St. Pete volleyball club, pomoćni trener St. Petersburg College.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svetlana i Petr koji igra odbojku na pesku, što je inače njena druga sportska disciplina pa su se tako i upoznali, trenutno žive i rade u mestu Saint Petersburg na Floridi. Njena sestra Snežana takođe živi u Americi, a treća sestra Slađana, sa porodicom živi na Islandu.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh