I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kao na filmu: Odbojkašica iz Kleka venčala se na plaži na Floridi

Nekadašnja odbojkašica „Kleka“ Svetlana Simić ušla je u Novu godinu na jedan od najlepših načina.

Ona je, kako je objavila njena sestra Snežana, koja je ujedno bila i matičarka, „stala na ludi kamen“. Venčanje je obavljeno na prelepoj kristalno beloj peščanoj plaži St. Pete na Floridi. Svetlanin izabranik je čeh Petr Doubravsky koji kao i ona već dugi niz godina živi i radi u USA.

Svetlanu i Petra venčala je njena sestra Snežana, nakon što je dobila sertifikat za obavljanje te dužnosti („u Americi sve može“ op.a.) – 2020. nije mogla bolje da počne. Svetlana i Petar su odlučili da stanu na ludi kamen i pozvali mene da ih venčam. Certifikat za matičara nije bio problem da se dobije i time smo ulepšali njihov, a i moj dan. Mladencima želim život pun zdravlja, ljubavi i sreće – napisala je Snežana Simić na mreži Facebook.

I Taxi Zrenjanin

Svetlana Simić počela je da trenira odbojku u Kleku još na početku osnovne škole, a iz početničke grupe odmah su se izdvojile ona i Brižitka Molnar. Tokom 6 sezona bila je standardni prvotimac na mestu libera, a kruna dotadašnje karijere i nje i celog tima bio je plasman u tadašnju Prvu ligu 2004. godine. Životni put nakon toga ju je odveo na Univerzitet Long Island u New Yorku gde je uporedo studirala i igrala 4 godine. Nakon diplomiranja, nastavila je master studije i bila je i trener univerzitetskog tima. Kasnije je radila kao trener na Bevolley Academy u Saint Petersburgu i Schorecrest preparatory school u istom gradu. Radila je kao  „skaut“ NCSA Athletic recruiting.Danas je glavni trener odbojkaškog kluba St. Pete volleyball club, pomoćni trener St. Petersburg College.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svetlana i Petr koji igra odbojku na pesku, što je inače njena druga sportska disciplina pa su se tako i upoznali, trenutno žive i rade u mestu Saint Petersburg na Floridi. Njena sestra Snežana takođe živi u Americi, a treća sestra Slađana, sa porodicom živi na Islandu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh