I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Kancelarija za mlade obeležila 11 godina rada

Svečana akademija povodom obeležavanja 11. rođendana Kancelarije za mlade, obeležena je u Baroknoj sali Gradske kuće. Ovom prilikom, predstavljeni su prošlogodišnji rezultati, dodeljena priznanja i nagrade.

– Kancelarija za mlade Grada Zrenjanina danas proslavlja 11 godina uspešnog rada i s obzirom na to, ubraja se u pionire omladinske politike u Republici Srbiji. Istakao bih da je prethodna godina bila veoma uspešna za nas. Ostvarili smo dva ključna cilja, a to su donošenje lokalnog akcionog plana Grada Zrenjanina za period od 2018. do 2021. godine koji je u skupštini jednoglasno usvojen, a tu je i otvaranje Omladinskog kluba u prostorijama Kulturnog centra. Plaketu za najvolontera Kancelarije za mlade u 2018. godini dodelili smo Nikolini Đokić – izjavio je Miodrag Laništanin, saradnik Kancelarije za mlade.

I Taxi Zrenjanin

Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika za oblast sporta, omladine i turizma, čestitao je rođendan Kancelariji za mlade i naglasio da se gradska uprava trudi da raznim programima i projektima podrži rad i razvitak mladih.

– Populacija mladih, đaci i studenti su osnovna pokretačka snaga razvoja naše lokalne samouprave i grada. Istakao bih da smo prošle godine doneli jedan veoma važan strateški dokument, u pitanju je lokalni akcioni plan za mlade, koji će definisati smernice i metodologiju daljeg razvoja omladinske politike u našem gradu. Ponosni smo na činjenicu da smo zajedno sa sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu unapredili i opremili naš Omladinski klub gde će moći mladi da se okupljaju, vrše razne edukacije, a samim tim i da se druže – rekao je Salapura.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh