I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Završetak atmosferske kanalizacije u Bosanskoj ulici u toku 2017.

Članovi Gradskog veća grada Zrenjanina su na danas održanoj 11. sednici usvojili nekoliko odluka vezanih za realizaciju dva značajna projekta.

Za završnu fazu radova na „Kristalnoj hali“, Ministarstvo omladine i sporta obezbedilo je 9 miliona dinara, dok će Grad Zrenjanin uložiti 22 miliona. Gradsko veće usvojilo je odluku po kojoj se za tu svrhu angažuju sredstva tekuće budžetske rezerve. Novac će biti upotrebljen za završetak sistema grejanja i hlađenja hale kao i za izgradnju toplog tunela prema hali „Medison“.

 

PerSu marketi

Za projekat izgradnje atmosferske kanalizacije u Bosanskoj ulici iz Pokrajine je obezbeđeno 22 miliona dok Grad učestvuje sa 2,7 miliona dinara.

-Realizacija ovog projekta očekuje se tokom 2017. godine, izjavio je gradonačelnik Zrenjanin Čedomir Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bosanska ulica u Zrenjaninu

SAT ZA NAŠU PLANETU

Na ovoj sednici je doneta i odluka o učešću Grada Zrenjanina u globalnoj manifestaciji „Sat za našu planetu 2017“. U ovoj ekološkoj manifestaciji učestvuje 85 gradova u Srbiji i preko 7000 gradova u svetu  iz čak 178 zemalja. Pored niza manifestacija predivđenih da se održe 25. marta ove godine, u periodu od 20.30 do 21.30h biće pogašena sva javna rasveta u centru grada.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh