I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kako su mališani obradovali stanare Gerontološkog centra

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana starih lica, a u okviru Dečije nedelje, vrtić “Dečja radost” organizovao je priredbu za stanare Gerontološkog centra Zrenjanin. Zadovoljstvo je bilo obostrano – i mališana i naših starijih sugrađana, a u realizaciji programa pomoglo je udruženje Ženska inicijativa Zrenjanin.

Želeli smo da povodom Dečije nedelje pozdravimo našu dragu dečicu, i da im poželimo srećno detinjstvo. Odrecitovaćemo im „Pesmu o Gaju“, a oni će nama pevati. Naša saradnja traje već dugo, i radujemo se ovakvim susretima, rekla je Ružica Nača iz Gerontološkog centra.

Slogan ovogodišnje Dečije nedelje je “Gradimo mostove među generacijama – za radost svakog deteta”, a upućuje na spajanje najstarijih i najmlađih sugrađana.

PerSu marketi

-Odlučili smo se da gradimo mostove sa najstarijima. U okviru programa, deca iz vrtića „Dečja radost“ su otpevala pesmice o vrtićima, i recitovala o bakama i dekama, rekla je glavni vaspitač vrtića „Dečja radost“ Kristina Ristoski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Međunarodni dan starih koji se tradicionalno obeležava širom sveta, događaj je koji se ove godine obeležava sloganom “Korak u budućnost“.

-Udruženje je iniciralo priredbu povodom Međunarodnog dana starih. Hteli smo da posvetimo pažnju našim najstarijim sugrađanima, i da promovišemo pozitivnu komunikaciju između najmlađih i najstarijih, izjavila je predsednica “Ženske inicijative Zrenjanina”, Marijana Mišić Andrić.

Kako kaže, u ovoj godini je fokus na promovisanju doprinosa i učešću starijih osoba u porodici, lokalnoj zajednici i društvu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh