I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Startit Crntar predavanja – Kako prepoznati potrebe kupaca i kako rešiti probleme uz brainstorming tehniku

Saznajte kako da prepoznate potrebe kupaca da bi unapredili svoje poslovanje na Internetu i naučite kako možete kroz brainstorming pronaći rešenje za svoje probleme iz sveta poslovanja, freelance-a, marketinga ili IT sfere. Sve ovo vas očekuje u sredu i četvrtak u Startit Centru Zrenjanin.

1.Kako prepoznati potrebe kupaca da biste unapredili svoje poslovanje? – predavanje

U sredu, 27. marta, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti održano predavanje na kom će posetioci imati priliku da čuju na koji to način da prepoznaju potrebe kupaca da bi unapredili svoje poslovanje na Internetu. Luka Prišunjak će biti predavač.

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

PerSu marketi

Predavanje će učesnicima približiti alat koji malo ko uspešno koristi — Customer Journey Map (mapiranje korisničkog putovanja). Customer Journey predstavlja put koji klijent prelazi od istraživanja, preko komuniciranja, odlučivanja i uspostavljanja odnosa sa kompanijom, do same kupovine. Fokus će biti na najbitnije element mape korisničkog putovanja.

O predavaču
Luka Prišunjak je iz građevinske industrije prešao u startap svet i bavi se validacijom biznis ideja i pomaže kompanija da otvore nova tržišta i nađu nove kupce. Poslednje tri godine radi za Swisscontact na projektu koji razvija domaću startap zajednicu u sklopu kog je imao priliku da radi sa preko 200 firmi iz gotovo svih industrija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavi se za besplatno predavanje putem ovog formulara.

2.Open Brainstorming Session — meetup sa Željkom Crnjakovićem

U četvrtak, 28. marta, u 18 h, u Startit Centru Zrenjanin, održaće se druženje sa Željkom Crnjakovićem na Open Brainstorming Session događaju, koji je namenjen svima koji žele da postave konkretne pitanja iz sveta poslovanja, freelance-a, marketinga ili IT sfere.

Na ovom događaju dobrovoljci iz publike će predstaviti svoje pitanje ili problem publici u periodu od 3 do 5 minuta. Okvir koji je dopušten je pitanje iz sveta poslovanja, freelance-a, marketinga ili IT sfere. Narednih desetak minuta, svi iz publike će imati prilike da ‚‚bacaju” ideje koje mogu da pomognu ili daju odgovor na zadato pitanje. Na meetupu će biti urađena četiri kruga, tj. obradiće se četiri problema u sat vremena, a nakon toga će svi imati dodatnih sat vremena za druženje uz kafu i sok i možda produbljivanje diskusije koju su započeli tokom brainstorminga.

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

Moderator događaja
Željko Crnjaković je internet preduzetnik. Od 1999. godine se bavi engleskim jezikom i komunikacijama, a poslednjih 13 godina se bavi marketingom. U poslednjih pet godina je radio sa više od 450 različitih klijenata na više od 700 projekata produkcije animiranih marketing videa. Osnivač je agencije za kreiranje digitalnog sadržaja Solutium, a ujedno je i koordinator InfostudHuba i Startit Centra Subotica.

Prijavi se za besplatno predavanje preko ovog formulara.

Gde se nalazi Startit Centar?

Startit Centar Zrenjanin je lociran na Trgu Slobode 7, u centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta “Toša Jovanović”, na prvom spratu.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh