I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kako povećati pasivne prihode? – Predavanje u Startit Centru

U četvrtak, 16. maja, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će se održati predavanje na kojem će Vedran Zavišić pričati o tome kako da zaradite dodatnan novac pored trenutnog posla, a da ne uložite mnogo svog vremena. Saznaćete šta su pasivni prihodi i kako da ih povećate.

O predavanju

Ako niste zadovoljni svojim primanjima, želite da zarađujete više i dobro bi vam došla dodatna zarada, ali nemate dovoljno slobodnog vremena da radite dva posla, u Startit centru spremaju predavanje baš za vas. Predavanje na temu pasivnih prihoda, koji mogu biti rešenje.

Na ovom predavanju će se predavač pozabaviti ovom idejom, podeliti svoja iskustva, proanalizirati kako povećati pasivne prihode, koliko ima istine u stvaranju ovakvih prihoda, a ujedno podeliti svoja iskustva i dati uputstva vezana za buduća razmišljanja i delovanja po ovom pitanju.

PerSu marketi

Kome je namenjeno

Predavanje je prvenstveno namenjeno preduzetnicima i zaposlenim osobama, ali i svima onima koji žele da kreiraju dodatne izvore zarade, ali nisu sigurni na koji način to da učine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Predavač

Vedran Zavišić, preduzetnik, predavač i trener. Uspešno je učestvovao u razvoju više call centara u zemlji i u Kanadi. Razvio je i vodi lokalnu kompaniju koja se bavi direktnom prodajom i danas broji preko 180 zaposlenih.

Prijava

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh