I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kako pokrenuti sopstveni biznis – dvodnevni kurs u Startit Centru

U Startit Centru Zrenjanin će se 14. i 15. novembra održati Mini Startap Akademija namenjena svima koji žele da pokrenu svoj biznis. Dvodnevna radionica je osmišljena tako da vam približi celu tematiku, pruži neophodne informacije o finansiranju, pomogne da započnete ceo proces i kroz primere uspešnih biznisa usmeri na pravi put.

Mini Startap Akademija će se održati:

14. novembra i 15. novembra (od 10h do 16h) u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, u zgradi Pozorišta, na prvom spratu).

Program Mini Startap Akademije je namenjen svima koje interesuje preduzetništvo i koji žele u tome da se oprobaju.

I Taxi Zrenjanin

Tokom dva dana će se proći osnovna znanja koja su u fokusu na Startap Akademiji – alati poput Lean Canvasa, koncept Lean Startapa i MVP-a, ispravne tehnike intervjuisanja prospektivnih mušterija, a takođe će se proći i osnovne modele finansiranja i najbolje načine na koje možete dobiti sredstva od investitora.

O predavaču

Predavač će biti Vladimir Trkulja, suosnivač Startita. U Startitu napravio je i vodi iOS Akademiju, pored toga vodi timove Startit Centara i Startit Poslova. Pre toga vodio, Vladimir je vodio razvojne timove u Srbiji koji su razvijali proizvode za startape širom sveta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijava

Učešće na Akademiji je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da svoje prisustvo prijavite putem sledeće forme.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh