I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Predavanje o savetima pri zapošljavanju – kako treba da izgleda CV

U Startit Centru Zrenjanin se nastavlja sa kvalitetnim predavanjima na različite teme vezane za IT, a ove nedelje vas očekuje tema koja mnogima od vas može pomoći i povećati šanse prilikom zapošljavanja.

U četvrtak, 13. aprila u 19h u Startit Centru Zrenjanin vas očekuje predavanje o tome kako se predstaviti poslodavcima kroz CV i šta je bitno istaći ako želite da se zaposlite u IT industriji.

Sve više kompanija, posebno u IT industriji, oglašava slobodne radne pozicije na raznim platformama za zapošljavanje i društvenim mrežama, pa je iz tog razloga važno da vaša prezentacija bude adekvatna. S obzirom da postoji velika potreba za konkretnim primerima šta treba da se nalazi u vašem CV-u, na predavanju ćete imati priliku da od Sonje Ivković čujete kako izgleda proces selekcije iz ugla regrutera i koje su to “cake” koje vam mogu pomoći da lakše prođete fazu u procesu odabira kandidata zasnovanu na analizi prispelih prijava.

I Taxi Zrenjanin

Sonja Ivković, psiholog, HR konsultantkinja centra Self i asistent na Fakultetu za menadžment se već duži niz godina bavi regrutacijom, profesionalnim razvojem zaposlenih i organizacionom kulturom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijava

Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

Startit Centar Zrenjanin se nalazi na adresi Trg slobode 7 ( u zgradi Pozorišta na prvom spratu).

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh