I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kako da oživite vaše fotografije uz sinemagrafe

Sledećeg četvrtka, 27. jula u 18h u Startit Centru Zrenjanin ćete imati prilike da slušate Milana Milićev koji će pričati o tome šta to čini dobar sinemagraf (cinemagraph) i šta je sve potrebno da bi se jedan sinemagraf napravio.

Šta je Sinemagraf?

Sinemagraf (cinemagraph) predstavlja novu formu sadržaja koja je nastala kao spoj fotografije i video klipa koji zajedno kreiraju savršen krug između početka i kraja i zbog toga stvaraju iluziju da pokret traje beskonačno. Zbog toga je ovakva vrsta sadržaja postala veoma popularna kao pozadina na web sajtovima i društvenim mrežama, a posebno je zanimljiva za Facebook i Instagram oglašavanje jer pruža daleko bolje rezultate od klasične fotografije.

Predavač i njegovi radovi

Milan Milićev je web dizajner u agenciji Progressive Media. Od 2008. godine se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu pomoći razvoju poslovanja. Fotografijom se bavi već 5 godina, a izradom cinemagrapha od 2015 godine. Njegove dosadašnje radove možete pogledati u njegovoj Flixel online galeriji.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh