I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kafilerija i dalje radi – Zrenjaninci se žale na neprijatne mirise (VIDEO)

„Nešto je trulo u gradu Zrenjaninu“ znaju u očaju da kažu i ovih letnjih dana Zrenjaninci, koji su prijavili  našem portalu da i ovog leta od neprijatnih mirisa posebno u predvečerja, ne mogu da otvore prozore svojih kuća i stanova.

Do prošle godine, prozori su se uglavnom zatvarali zbog neprijatnih mirisa koji su dolazili iz gradske kafilerije „Prekon“, ali je Privredni sud u Zrenjaninu u novembru prošle godine, proglasio ovu kompaniju i njene čelnike krivim za emitovanje neprijatnih mirisa, zabranio kafileriji rad na tri godine i kaznio preduzeće sa 3,5 miliona dinara.

Ekipa portala I love Zrenjanin, prvi put nakon presude i kupovine dodatne opreme za prečišćavanje vazduha od strane ove kompanije, posetila je ovu kafileriju u kojoj se, moramo priznati, tog dana nije osećao neprijatan miris.

I Taxi Zrenjanin

Kako zapravo iznutra izgleda „ozloglašena“ zrenjaninska kafilerija, zašto od donešenja presude nije prestajala sa radom i da li gradski čelnici i dalje osećaju neprijatne mirise, pogledajte u video prilogu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh