I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kada je zajednica složna i odgovorna – uređuju se prostorije KUD „Jožef Atila“

Članovi KUD  „Jožef Atila“ iz Mihajlova su uz pomoć i nesebičnu podršku civilnih organizacija i udruženja, nedavno započeli radove na uređenju i ulepšavanju zgrade Kulturno-umetničkog društva.

Vredni Mihajlovčani su prvo obnovili krov na zgradi, a zatim su proširili terasu u dvorištu, gde će se tokom cele godine održavati razne manifestacije i druženja.

Fordomanija

Jedna od takvih događaja jesu i tradicionalne letnje razonode za najmlađe meštane, u okviru kojih će deca moći da se upoznaju sa starim zanatima i da nauče izradu kreativnih ručnih radova.

Radovi se realizuju uz podršku Fondacije „Bethlen Gábor“ iz Mađarske, a pored članova Kulturno-umetničkog društva, u uređenju i ulepšavanju zgrade učestvovali su i članovi Udruženja asocijacije za razvoj sela, Fudbalskog Kluba, Omladinske organizacije, Udruženja lovaca, Moto Kluba „Mihajlovo“, Udruženja odgajivača sitnih životinja i mnogi drugi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh