I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kad nam gori neka gori

Vest da javna rasveta u Zrenjaninu radi i danju uopšte nije nova, ali nije ni beznačajna za objavljivanje.

Slika poput ove koju smo juče zabeležili u Šećeranskom parku u 12h popodne ne treba da bude nešto pored čega ćemo proći i ne odreagovati.

Pre nepuna dva meseca zabeležili smo istu situaciju kod nadvožnjaka na gradskoj magistrali kod kojeg su okolne svetiljke radile nekoliko dana bez gašenja. Nakon reagovanja naše redakcije i direktnog poziva Direkciji za izgradnju i uređenje grada čije smo nadležne pitali : ko je zaboravio da ugasi svetlo? – dobili smo kulturno ćutanje, a zatim su se svetiljke munjevitom brzinom ugašene.

I ne bi nam bilo krivo što smo ostali bez zaslužene konverzacije s nadležnima, jer je u tom trenutku cilj bio ostvaren. http://www.ilovezrenjanin.com/2012/04/20/ko-je-na-kraju-ugasio-svetlo-kod-nadvoznjaka/

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Međutim, priča se ponovo ponavlja. Izgleda da su neke službe mnogo zaboravne, niko ih ne kontroliše i briga ih je za rasipanje struje jer je ne plaćaju direktno iz svog džepa. Negde bi se za ovakve stvari uvele ozbiljne sankcije, a kod nas…verovatno će i ovaj put neko samo kliknuti na prekidač i slegnuti ramenima, pa po starom. Potrošeni kilowat i onako ne bi mogao da se provuče administrativno kao odbitak od plate.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh